Een winkel in de woestijn

Een website is als een winkel in de woestijn……..hoe word je ooit gevonden door je potentiele klanten

Promotie, Promotie, Promotie is het antwoord, laat van je horen. Hoe? Tja dat kan op vele manieren. Blog sharing, berichten delen op Social Media kanalen, ouderwets flyeren of een hard-copy mailing, borden langs de weg, persberichten, je kan het zo gek niet bedenken.

Het grote punt is dat je gevonden moet worden, SEO, link-building, een stand op een evenement of markt, afhankelijk van je dienst/product en wie je klanten zijn. Er zijn genoeg leuke dingen te bedenken en voorbeelden te vinden hoe mensen dat aanpakken. De kunst is natuurlijk om promotie te vinden die ook tot resultaat leidt.

Als je eenmaal een klant hebt, is het van belang dat je top-of-mind blijft, want 1x een product of dienst gekocht betekent niet dat je die klant ook weer terug komt. Je zal voor dat stukje aandacht in iemands drukke bestaan moeten vechten, kom met iets pakkends, win het vertrouwen en laat regelmatig van je horen(nieuwsbrieven, berichten op SM etc etc), zodat je de aandacht blijft vasthouden.

Deel dit bericht

soortgelijke blogposts

Social media

Een winkel in de woestijn

Een website is als een winkel in de woestijn……..hoe word je ooit gevonden door je potentiele klanten Promotie, Promotie, Promotie is het antwoord, laat van