Hoe vaak hoor ik niet van een ondernemer;
“Social Media, daar heb ik geen tijd voor”.
Logisch als ondernemer zijn er genoeg zaken waar je aan moet denken. 

Maar in de huidige tijd, kan je niet zonder.

Diensten

SEO oftewel zoekmachine optimalisatie en Google Adwords, zijn een techniek op zichzelf, waar velen zich in specialiseren. Belangrijk en integraal onderdeel van gevonden worden op internet is ‘Linkbuilding’. Hiermee wordt bedoeld hoeveel verschillende links leiden naar jouw bedrijf.  Social Media speelt hier een belangrijke rol in. Komt alleen je website naar voren, of zijn de eerste 2-5 links allemaal jouw eigen content?  Ga na, je eigen website, LinkedIn & een Facebook bedrijfspagina, je twitter profiel en de eerste indruk is gelegd. Alleen al omdat je laat zien dat je online volop aanwezig bent, heb je vaak al een punt gewonnen. Meer eigen links betekent ook dat je concurrent naar beneden schuift én je laat een actieve indruk achter. De eerste klik van de potentiele klant en de eerste stappen in de zogeheten ‘marketingfunnel’ zijn gezet.

Vervolgens heb je deze bedrijfspagina’s op de verschillende platvormen en dan? Wie gaat zorgen dat er regelmatig een berichtje op komt? Wat voor soort berichten (content) wil je plaatsen? Hoe krijg je volgers/likers die echt geïnteresseerd zijn? En hoe zorg je dat deze likers dan ook deze berichten zien en win je het van de algoritmen van Facebook? Want helaas, het is niet meer het geval dat de likers van jouw pagina ook al jouw berichtjes automatisch zien in hun overzicht.

Ik neem dit uit handen, bespreek je wensen&budget, wat je wilt uitstralen en doe je naar aanleiding hiervan een aanbieding.

 

Onze diensten

Set up Social Media(keuze platformen, doelen, en eerste berichten)

Maandelijks beheren Facebookpagina

Maandelijks beheren Twitterprofiel

Updaten LinkedIn profiel

Social Media tips&trics (coaching obv tijd)