Elkaars krachten versterken en bijdragen aan het bekendmaken van producten en diensten die iets bijdragen aan ons leven, voor de leuk, voor de heb, omdat het nu eenmaal bij het leven hoort of handig is, vind ik leuk!

Effective Social PR

De insteek Sociale Media komt niet uit het niets, ik ben een mensenmens, zoals ze dat zeggen en dat menselijke contact is waar Social Media op gebaseerd is.

Na 7 jaar bij een Verzekeraar gewerkt te hebben in B2B Accountmanagement was ik op het punt gekomen om een jaar voor mezelf te nemen. Ik had nog een ‘pakketje’ liggen voortvloeiende uit een ernstig ongeluk dat ik op 19-jarige leeftijd had en waardoor ik nu grotendeels gebruik maak van een rolstoel. Na deze sabbatical -die ik gebruikte voor persoonlijke ontwikkeling- was het in 2011 tijd voor een nieuwe werkuitdaging.

Nog wat zwervende tussen mijn opleidingsachtergrond(Communicatie, Sales en Marketing) en iets richting de personal coaching ontdekte ik de zakelijke kansen van Social Media en werd enthousiast. Via mijn netwerk kwamen daar opeens de eerste klussen en daar ging ik dan. Inmiddels ben ik een Amerikaanse man en 2 kinderen rijker en vertoeven we regelmatig in de USA. De wereld is tegenwoordig kleiner dan ooit en afstand is gelukkig geen probleem in deze digitale wereld. Inmiddels zijn Social Media platformen bijna een vervanging van de traditionele websites geworden. Met alleen een statische website kom je er niet meer, ik neem je graag werk uit handen zodat je je kan blijven richten op je core-business.